Τηλέφωνο: 6986 525 225,

Ωράριο: 10:00 - 15:00 - ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ

Πληροφορίες προϊόντων

Η κατηγορία προϊόντων ΓΟΥΝΕΣ και συγκεκριμένα τα προϊόντα που αναγράφουν  στην περιγραφή τους χαρακτηριστικά ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ είναι προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί από μοντέλα σε επιδείξεις μόδας, για τις ανάγκες φωτογράφησης "look books", editorial περιοδικών και διαφημίσεων.

 

στη συνέχεια θα ταξιδέψουν σε εκθέσεις σε καταστήματα λιανικής, μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί ως δείγματα εκθέσεων στο γραφείο του εκάστοτε σχεδιαστή και στην αίθουσα έκθεσης και μπορούν επίσης να χρησιμοποιείται για εκθέσεις σε μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής.

 

Η εταιρία μας κατηγοριοποίει αξιόλογη και «αγοράζει» μόνο τα προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα.

 

 

Μετά την έκθεση ταξιδεύουν σε εμπορικές εκθέσεις όπου οι αγοραστές λιανικής μπορούν να αξιολογήσουν την συλλογή και να κάνουν τις παραγγελίες τους.

 

 

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα τα προϊόντα που προσφέρουμε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Siena.gr στην κατηγορία γούνες με την περιγραφή ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ είναι προϊόντα σε κατάσταση (6 από 6) ★★★★★★ . προϊόντα χωρίς ίχνη έντονης χρήσης και δεν διαφέρουν κατά πολύ από νέο προϊόν.

Τα κριτήριά μας για τον καθορισμό της ποιότητας είναι πολύ αυστηρά. Τα προϊόντα αναθεωρούνται διεξοδικά 4 φορές – στη παραλαβή, στην φωτογράφιση, στην απογραφή και στην αποστολή στον πελάτη.