Τηλέφωνο: 6986 525 225,

Ωράριο: 10:00 - 15:00 - ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ

Πληροφορίες προϊόντων

!!! Προτού ολοκληρώσετε την αγορά σας παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω κείμενο. !!!

 

Η κατηγορία προϊόντων ΓΟΥΝΕΣ και συγκεκριμένα τα προϊόντα που αναγράφουν  στην περιγραφή τους χαρακτηριστικά ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ *SECOND HAND* είναι προϊόντα δεύτερο χέρι, μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση όπου ενδέχεται να φέρουν μερικά ελλατώματα όπως: Να λείπει κάποιο κουμπί ή να λείπει κάποια ζώνη που ενδεχόμενος να είχε κάποιο προϊόν ή να έχει σκίσιμο ή τρύπα στην φόδρα ή στις τσέπες(όπου ίσως να χρειάζεται αλλαγή φόδρας ή τσέπης) ή να έχει κάποιον λεκέ στην φόδρα ή στις τσέπες ή με λίγα λόγια να έχει κάποιο μικρό ελλάτωμα όπου επιδιορθώνεται με μικρό ή και μηδενικό κόστος από τον αγοραστή και είναι φυσιολογικό διότι τα προϊόντα είναι *SECOND HAND / ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ*

!!! Πολλά από αυτά τα προϊόντα δεν έχουν τίποτα από αυτά που αναφέρουμε και είναι σε άριστη κατάσταση !!!

 

Οι επιστροφές χρημάτων δεν είναι εφικτές αλλά οι αλλαγές είναι δεκτές σε οποιαδήποτε περίπτωση με το κόστος αλλαγής της κούριερ όπου αυτό δεν συμψηφίζεται με το ποσό της παραγγελίας (δείτε στις πληροφορίες Επιστροφές - Αλλαγές)Η κατηγορία προϊόντων ΓΟΥΝΕΣ και συγκεκριμένα τα προϊόντα που αναγράφουν  στην περιγραφή τους χαρακτηριστικά ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ είναι προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί από μοντέλα σε επιδείξεις μόδας, για τις ανάγκες φωτογράφησης "look books", editorial περιοδικών και διαφημίσεων.

 

στη συνέχεια θα ταξιδέψουν σε εκθέσεις σε καταστήματα λιανικής, μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί ως δείγματα εκθέσεων στο γραφείο του εκάστοτε σχεδιαστή και στην αίθουσα έκθεσης και μπορούν επίσης να χρησιμοποιείται για εκθέσεις σε μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής.

 

Η εταιρία μας κατηγοριοποίει αξιόλογη και «αγοράζει» μόνο τα προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα.

 

 

Μετά την έκθεση ταξιδεύουν σε εμπορικές εκθέσεις όπου οι αγοραστές λιανικής μπορούν να αξιολογήσουν την συλλογή και να κάνουν τις παραγγελίες τους.

 

 

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα τα προϊόντα που προσφέρουμε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Siena.gr στην κατηγορία γούνες με την περιγραφή ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ είναι προϊόντα σε κατάσταση (6 από 6) ★★★★★★ . προϊόντα χωρίς ίχνη έντονης χρήσης και δεν διαφέρουν κατά πολύ από νέο προϊόν.

Τα κριτήριά μας για τον καθορισμό της ποιότητας είναι πολύ αυστηρά. Τα προϊόντα αναθεωρούνται διεξοδικά 4 φορές – στη παραλαβή, στην φωτογράφιση, στην απογραφή και στην αποστολή στον πελάτη.