Τηλέφωνο: 6986 525 225,

Ωράριο: 10:00 - 15:00 - ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ

Επιστροφές - Αλλαγές

ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ & ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΓΟΡΑ!

 

Αγαπητέ Πελάτη,

Η ομάδα Siena.gr σας ευχαριστεί για την αγορά σας. Ωστόσο επειδή θέλουμε να είστε πάντα ικανοποιημένοι από τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε, είτε επειδή ζητάτε αλλαγή του προϊόντος, είτε επειδή παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν, είτε επειδή δεν σας ικανοποιεί η αγορά σας και θέλετε επιστροφή χρημάτων.

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ:

  • Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας. Μετά το πέρας των δεκατεσσάρων (14) οι αλλαγές δεν γίνονται δεκτές. 
  • Στα προϊόντα “ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ” δεν είναι δεκτή η επιστροφή χρημάτων, δηλαδή προϊόντα με έκπτωση -50% και άνω.
  • Τα προϊόντα σε έκπτωση αλλάζουν μόνο με προϊόντα σε έκπτωση.
  • Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε εκπτωτικά προϊόντα ή σε προϊόντα “ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ”. 
  • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται άθικτο (να μην έχει φορεθεί και χρησιμοποιηθεί και να μην έχει πλυθεί), δηλαδή χωρίς καμία φθορά η ελάττωμα (ως ελάττωμα μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές που ενδεχομένως φέρει το προϊόν της επιστροφής). Σε διαφορετική περίπτωση το προϊόν δεν μπορεί να γίνει δεκτό και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του προβλήματος.
  • Η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος γίνετε μόνο μέσω ACS Courier (ισχύει μόνο για την Ελλάδα).
  • Η πρώτη απόφαση σχετικά με το πως θα διεκπεραιωθεί η αλλαγή του προϊόντος σας δεν αλλάζει (αν για παράδειγμα αποφασίσετε να κάνετε αλλαγή προϊόντος δεν μπορείτε μετά να την αλλάξετε και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων).  

! ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ !

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ

- Η αλλαγή γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως.

- Σε περίπτωση που δεν υπάρχει στο κατάστημά μας το νούμερο που ζητάτε για την αλλαγή, μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή σε σχέδιο στο ΙΔΙΟ αντίτιμο..

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΠΟΣΟΥ

- Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών προκειμένου να προβείτε στην διαδικασία αλλαγής, σας δίνεται ή δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν σε άριστη κατάσταση  μόνο με ACS Courier, με δική μας χρέωση. Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος  στο επιστρεφόμενο προϊόν ενημερώνεται το σύστημα μας για το πιστωτικό υπόλοιπο σας ίσο της αξίας του επιστρεφόμενου προϊόντος. Το πιστωτικό ποσό μπορείτε να το χρησιμοποιείστε χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό, για επόμενη αγορά σας!

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

-Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα πρέπει να μας επιστρέψετε το πακέτο με τα προϊόντα εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αποστολής του δέματος. Μετά το πέρας αυτών δε μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. 

-Το κόστος επιστροφής είναι 10,00 ευρώ και αφαιρείται από το ποσό που θα σας επιστραφεί. (εξαιρούνται τα προϊόντα “ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ”.)
-Το κόστος αλλαγής είναι 20,00 ευρώ./ΤΜΧ (! ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ !)

**ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ x2 ΦΟΡΕΣ**

-Τα χρήματα επιστρέφονται στο λογαριασμό σας εφόσον έχει γίνει ο απαραίτητος ποιοτικός έλεγχος των εμπορευμάτων. Τα χρήματα επιστρέφονται σε διάστημα 1-7 ημερών. 

-Επισημαίνετε ότι η χρέωση αφορά τον παραλήπτη.

-Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε εκπτωτικά προϊόντα ή σε προϊόντα “ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ”. 

Όλες οι παραγγελίες φεύγουν από εμάς περιποιημένες & κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους στο νούμερο ή στο προϊόν ή στη κατάσταση του προϊόντος (ελαττωματικό) τα έξοδα επιβαρύνουν το κατάστημα μας. Και σ αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Είμαστε στην διάθεση σας να σας ενημερώσουμε και να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις παραπάνω διαδικασίες μέσω email: info@siena.gr ή μέσω τηλεφώνου: 6986 525 225 !

 

Σας ευχαριστούμε,

Με εκτίμηση Siena.gr.